Det perfekte stoppested på bussturen

G-Kroen på Morokulien er stedet å ta en stopp på vei til- eller fra Sverige. Morokulien er «fredsriket» på grensen mellom Sverige og Norge, langs RV 2/ Arkovegen, og er et naturlig sted å ta en stopp.

G-Kroen har lagt vekt på å tilrettelegge for besøk som kommer med buss, og kan ta inntil 150 sittende spisegjester samtidig. Vi har 4 faglærte kokker, som legger sin sjel i å lage god mat, basert på ferske råvarer og godt håndverk. Med et nytt moderne kjøkken og effektiv stab har vi både kompetanse og kapasitet.

Mange turoperatører og buss-selskaper kjenner oss, men for de som ennå ikke har vært hos oss vil vi formidle hva og hvordan vi tenker.

En buss med f.eks. 50 passasjerer ankommer en stor parkeringsplass, og kan laste av passasjerer 5m fra inngangsdøren. Når gjestene ankommer blir de vist til ferdig dekket bord, og det at ca. 16 minutter fra førstemann har satt seg til siste mann har fått hovedretten. Rask servering sikrer varm mat, og at gjestene får god tid til dessert, kaffe og nødvendige ærend. Vi sørger for påfyll av både kaffe og saus til de som vil ha det. En buss med 50 pax forlater oss etter temmelig nøyaktig 60 minutter, mette og fornøyde – uten stress. Vi rydder selvsagt av bordene.

Høysesongen er oktober- desember, men vi ser at det er økende trafikk-/behov for et godt spisested i området ellers i året også.